Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, dnešní Novoluní v zemském znamení Panny příznivě podpoří nový potenciál možnosti ve věci, kterou právě chcete realizovat a již za ní není ukrytá potřeba na něco čekat či něco od druhého očekávat. Potěšit Vás může i rodinná historka či jiný poutavý příběh.

Léčivé energie dne Vám i dnešním vnitřním rozpoložením umožní zachytit přínos konkrétní již proběhlé změny a to i v souvislosti s tím, co se Vám nemuselo líbit i vůči Vašim dětem či vůči někomu mladšímu z rodiny. Prohlédnout jste tím mohli důležitý detail a odkrýt tím příčinu konkrétní nesrovnalosti či nepříjemnosti.

V pracovní rovině Vám dnešní dění umožní mít velmi jasné a přesvědčivé údaje či podněty k tomu, něčemu dát nový háv či se zabývat přesnější přípravou do dalšího pracovního týdne. Novoluní má moc pročistit vztahové a pracovní záležitosti ku prospěchu všech.

Novoluní v zemském znamení Panny napomáhá projevit své schopnosti a zdárně si tím poradit i s tím, co mohlo být pro Vás náročnější. Zdravotně je den zaměřen na slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Vhodná je očista střev a věnování se preventivní péči a posílení imunity.

Rak