Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, den je o Vás a o tom, čemu se sami chcete postupně věnovat a čemu v osobní rovině dát přednost. Den přeje i studiu a poznávání nových cest a příležitostí.

Velmi tvůrčí energie dne nepřímo navyšují projev ega a mohou Vám pomoci zaznamenat i to, do čeho chcete přesvědčivě investovat svůj čas a kreativní vnitřní energii. Vyhledávat můžete podzimní inspiraci a dopřát si pro dnešní den i více soukromí pro sebe.

V pracovní oblasti se dnes můžete seznamovat s něčím novým či mít možnost čerpat nové informace a instrukce, které jsou již jasné a předem dané. Více práce můžete mít i s úpravou nového zboží či s přeskladněním toho, co již nebudete potřebovat.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Střelce. Napomáhá cítit se svobodněji a to i tím, o čem si dnes budete s druhým povídat či se samostatně něčemu věnovat. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, záda, kostrč a na smyslové orgány. Vhodné je vyhledávání nových cvičebních programů či rad, které prospívají zdraví a zdravému životnímu stylu.

Ryby