Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, nedělní čas Vám umožní s někým si příjemně zanotovat a to i ohledně společných zájmových aktivit či toho, co Vás aktuálně hodně zajímá a přitahuje. Magnetické energie dne více zviditelní, co s Vámi rezonuje a případně i to, po kom se Vám stýská.

Laskavé energie dne s podporou Luny v zemském znamení Kozoroha napomáhají vytrvat v tom, co Vám dává i dlouhodobější význam a smysl. Můžete být i více zahrnuti povinnostmi a nutností druhému s něčím ochotně pomoci. Potěšit Vás může i pečlivá příprava do nadcházejícího pracovního týdne.

Nedělní pracovní doba Vám umožní věnovat se intuitivní kreativní práci, při které můžete zaregistrovat i to, co je možné si zjednodušit, vylepšit či jaká nová spolupráce Vám i dnešní společnou prací přináší obohacení.

Luna se přehoupla do zemského znamení Kozoroha. Umožňuje poupravit si určitý daný řád a režim dne, a to i s ohledem na to, co nového se nabízí. Zdravotně je den zaměřen na kolena, klouby, kyčle, kosti, nehty a na pokožku celého těla. Nevhodné jsou fyzicky náročné práce, dlouhé procházky a zátěž na kolena a kyčle.

Ryby