Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, dnešní energie dne navyšují potřebu něco si předem vykalkulovat a přesně spočítat. Více Vás tak mohou zajímat specifické a přímé informace o tom, co potřebujete aktuálně vědět či si jen potvrdit.

Svěží energie dne podporují smysl pro odpovědnost a napomáhají vyhledávat prakticky výhodné nabídky, které se Vám vyplatí. Potěšit Vás může i dnešní obohacující rozhovor či příjemná nabídka na kávu či společný oběd. Zaujmout Vás může i tip na roční předplatné či dlouhodobější předplatné.

Den přeje osobním konzultacím, poradám a předávání si cenných informací. Dnešní instrukce a zprávy Vám pomohou v něčem se předem jasně orientovat a podle toho si také něco začít nově mechanizovat. Zaznamenat můžete i ironickou poznámku či břitký český humor.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Napomáhá věnovat se praktickým prioritám a mít tak něco pod soustředěnou kontrolou. Zdravotně je den zaměřen na kolena, kyčle, klouby, kosti, vazy a na nehty a pokožku celého těla. Vhodná je masáž celého těla, návštěva nehtového studia a fyzicky méně náročné aktivity.

Ryby