Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, dnešní energie dne Vás mohou i nepřímo vyzývat k opuštění toho, co Vás případně více vnitřně zatěžuje či omezuje a sami cítíte nutnost k něčemu se pevně rozhodnout a tím se i od něčeho svazujícího začít osvobozovat.

Vliv vodnářských energií Vám mohou i extrémnější situací pomoci najít řešení, které by Vás díky tomu jinak nenapadlo. Potěšit Vás tak může i to, jakou originální úvahou se začnete zabývat a jaký přínos to bude mít pro Vás i pro někoho z rodiny či blízkých.

V pracovní rovině mohou i okolní vlivy naakumulovat povinnosti dne a v určitém směru Vás tím i omezovat či jinak neplánovaně pozdržet to, čím se musíte dnes zabývat. Vytvářet si můžete i svůj vlastní systém, kterým se můžete něco nového snadněji naučit.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Podporuje nové metody a originální způsoby řešení. Napomáhá respektovat generační rozdíly. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly, krevní oběh a na endokrinní systém. Vhodná je aplikace čistící pleťové masky, olejová masáž lýtek a kotníků a případná návštěva zubaře.

Ryby