Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, den přináší i téma delších cest a cestování. Nechte se dnes něčím spontánně upoutat a dopřejte si tím i větší lehkost bytí. Den přeje i novým kontaktům a napomáhá spřízněným duším setkat se. Osamělé Ryby tak mohou cítit v kostech novou příležitost.

Vliv Luny ve Vodnáři nabízí zajímavé téma, které se může také týkat mladé generace a to i v souvislosti se sociálními sítěmi a různými aplikacemi. Dozvědět se můžete i určitý nový postup, který Vás samotné zaujme či tip na skvělý seriál. Potěšit Vás může i to, kam si dnes zajdete na oběd či na společnou večeři.

Dnešní pracovní doba nabízí příjemný průběh dne a vzájemnou snahu dojít ke shodnému názoru. Zabývat se můžete více návrhy a zjišťovat různá pro a proti. Potěšit Vás mohou i intuitivní reakce druhých a to i v souvislosti s tím, na co sami chcete jednodušeji navázat.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Den před Úplňkem nabízí příležitost zaznamenat příznivou změnu u někoho, na kom Vám záleží. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je i příprava na jednodenní lunární půst a olejová masáž lýtek a kotníků.

Ryby