Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, dnešní energie dne napomáhají dojít k novému poznání a to v souvislosti s tím, co Vás aktuálně hodně zajímá a na co jste sami zvědaví. Dnešní podnět Vám může přinést i osvěžující pomyslný puzzlík do Vaší skládanky a pomoci Vám o něčem si udělat ucelenější obrázek.

Harmonické energie dne Vám umožní vytvářet příjemný soulad s blízkými a to i tím, co nového sami chcete poznat a o čem se chcete s druhými podělit. Den přeje společenským událostem, kulturnímu vyžití a námětům spojeným s významnými rodinnými událostmi.

Sobotní čas vnáší do dne i případné nové souvislosti s zářijovými plány, na které bude moci včas reagovat a něco si tím i předem přizpůsobit. Potěšit Vás může i dnešní svěží spolupráce a nepřímo vyjádřené zajímavé informace.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Blíženců. Napomáhá setkávat se s novými lidmi a vzájemně si tím projevit upřímnou sympatii. Zdravotně je den zaměřen na plíce, průdušky, dýchací cesty a na ramena a ruce. Více můžete hovořit o klimatizaci a její správné regulaci a vlivu na zdraví.

Ryby