Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, vítá Vás Podzimní rovnodennost a příležitost intuitivně zachytit, v čem Vám tento čas pomáhá dát si něco do pořádku vůči tomu, v čem sami chcete mít jasno a případně i čisto. Vyžadovat si to od Vás může i klid a odpočinek.

Příznivý vliv dnešní rovnodennosti napomáhá být k sobě samým ohleduplní a nenechat se tolik strhávat okolními vlivy. Den napomáhá začít něco postupně měnit a to i tím, v jakém směru potřebujete zastavit a nechat něco chvíli, případně i přes víkend plynout.

V pracovním prostředí se dnes může i něco jinak projevit, než jak byste to očekávali či měli v plánu. Dnešní situace může paradoxně vytvářet příležitost k tomu, v něčem si udělat vítaný přehled. Uvažovat můžete i o konkrétní změně a příští týden Vám k tomu může dát podstatnější informace.

Luna se přehoupla do zemského znamení Panny. Napomáhá prohlédnout, co je dobré aktuálně zvážit a dopřát si k tomu více soukromí a pohody. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Volat Vás může i příroda, sběr hub či jiná méně náročná odpočinková aktivita, která pročišťuje mysl.

Ryby