Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, léčivé energie dne napomáhají prohlédnout příznivý vliv konkrétní iluze či mylné představy. Svěží Novoluní v zemském znamení Panny napomáhá soustředit se na již jasně dané signály a informace a podle toho se začít systematicky řídit.

Za dnešním dnem je skryté také zvládnutí určité osobní výzvy a k čemu jste vedeni. Den přeje pečlivým přípravám do nového období, které souvisí s již proběhlými změnami a jasně daným záměrem. Dopřejte si více soukromí v záležitosti, na kterou se sami chcete připravit. Potěšit Vás může i příjemná rodinná historka či jiný poutavě vyprávěný příběh.

V pracovní oblasti den mění určitý zaběhnutý systém či řád a to i tím, co jste si sami dali do souvislostí a co jste si tím i uspořádali. Již byste měli mít v něčem přehled a podle toho si umožnit na něco s chladnou hlavou reagovat.

Dnešní Novoluní v zemském znamení Panny napomáhá vyjít vstříc nové reálné možnosti a to i tím, kde potřebujete něco znovuobnovit a to i vůči rodinně a dětem. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Den přeje konkrétní preventivní péči.

Ryby