Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, nedělní čas vnáší do rodinné atmosféry upřímnou laskavost a zvýšenou ochotu vzájemně se povzbudit. Citlivěji můžete reagovat i na to, čemu druhý nerozumí a jakou formou mu to také trpělivě vysvětlit.

Den napomáhá projevit dobrý skutek a intuitivně tím zaregistrovat moment k vyjádření vzájemné přízně. Za druhého budou mluvit hlavně činy a ochota nenuceně vytvářet rodinnou pohodu a také pro to i něco udělat. Potěšit Vás může i to, jaký podnět Vám umožní příjemně si odpočinout.

V profesní oblasti je den o tvůrčí spolupráci a napomáhá prohlédnout myšlenky a potřeby klienta. Zabývat se můžete i novým programem, který využívá i intuitivní a jednoduché nástroje pro zlepšení a zjednodušení konkrétních kroků a příkazů.

Luna se přehoupla do zemského znamení Kozoroha. Napomáhá upřesnit si domácí režim a prohlédnout tím i to, v jakém směru je zapotřebí brát na něco ohled. Zdravotně je den zaměřen na kolena, klouby, kosti, vazy, nehty a na pokožku celého těla. Dopřejte si klidný odpočinek a zvýšený ohled i na Vaše klouby a kolena.

Štír