Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, den navyšuje zdravou zvídavost a napomáhá bystře navázat na říjnové povinnosti. Zabývat se můžete důležitými formalitami, které se mohou týkat i úřední záležitosti.

Vliv Luny v zemském znamení Kozoroha spolu s energií dne přináší svěží elán a bystré praktické úmysly ve věci, která má pro Vás dlouhodobější význam. Zabývat se můžete i konkrétní kalkulací a zjišťovat, co by bylo pro Vás výhodné a také snadnější.

V pracovní oblasti na Vás může čekat i nové seznámení či příležitost přesně a řízeně někoho něco nového naučit. Den přeje osobní prezentaci a napomáhá více zviditelnit své profesní umění. Konat se může i říjnová porada či jiná důležitá obchodní schůzka.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Podpoří Váš smysl pro odpovědnost a chuť zabývat se říjnovými novinkami. Zdravotně je den zaměřen na kolena, kyčle, klouby, vazy, kosti, nehty a na pokožku celého těla. Vhodná je návštěva kosmetického salónu či nehtového studia, hloubkové čištění pleti a péče o pokožku celého těla.

Štír