Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, dnešní ohnivé energie dne navyšují temperament a sex-appel. Pocítit můžete určitý vnitřní neklid a spontánně provokovat partnera k příjemné hravosti. Den voní zábavnou atmosférou, kterou si sami dopřejete.

Svěží energie dne navádí k nespoutanosti, která blahodárně působí na uvolnění mysli od každodenních starostí a povinností. Zaznamenat můžete i nový seriál či jiný lákavý tip a mít radost z toho, jaký zájem to ve Vás vyvolá.

V pracovní oblasti může být den více rušný a předávat Vám tím i pestré podněty a informace. Potěšit Vás může i společný oběd či pozvánka na kávu. Postřehnout můžete i to, v jakém směru jste středem pozornosti a sami to i uvítáte.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Berana. Napomáhá oživit stojaté vody a tím v sobě probudit energii životní síly a optimismu. Zdravotně je den zaměřen na hlavu, obličej, spánky, oči, uši, čelisti a na smyslové orgány. Ohnivé energie dne svádí i k dopřání si alkoholických nápojů, které můžete zaregistrovat i na adventních trzích a ochutnat tím tradiční nápoje. Vhodná je jemná masáž hlavy a předcházení bolesti hlavy.

Štír