Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, vítá Vás adventní neděle, která je i organizačně více propojena s mikuláškou nadílkou a rodinnými zájmy. Více se může projevit i to, na koho se budete muset spolehnout a koho mohou i povětrnostní či jiné okolní vlivy pozdržet.

Dnešní energie dne podporují rodinné tradice a ochotu vzájemně se podělit o rodinné povinnosti. Potěšit Vás může i zvýšená pozornost věnovaná dětem a čertovská nálada dne. Vnitřní neklid může vyvolávat i to, co chcete mít dokonalé.

V pracovní oblasti můžete zaznamenat určité zpomalení či omezení, se kterým jste nemuseli počítat. Naakumulovat se tím mohou i dnešní povinnosti a vytvářet tím na Vás zvýšené pracovní úsilí. Potěšit Vás však může i to, co vše stihnete a jaké ujištění Vám to přinese.

Luna se po obědě přehoupne do zemského znamení Býka. Napomáhá dopřát si to, co uspokojí Vaše vnitřní pocity blažeností a radostí. Láká k labužnickému prožitku. Zdravotně je den zaměřen na hlavu, krk, šíji, hlasivky, hrtan, mandle, čelisti, zuby a na štítnou žlázu. Vhodná je jemná masáž krku a šíje.

Štír