Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, dnešní magnetické energie dne přejí vzájemné informovanosti o tom, co se aktuálně děje ve Vašem blízkém okolí a jak toho i příjemně využít. Pocítit můžete i zvýšenou potřebu dát o sobě více vědět a to i v souvislosti s tím, jaké zážitky jste si poslední dobou prožili a co nového jste tím zaznamenali.

Den více zviditelní, co si intuitivně vybíráte a co si tím také příjemného přitahujete do svého života. Osamělí Štíři mohou zaznamenat pozvánku či lákavou nabídku, která je může i nepřímo v blízké budoucnosti propojit s přízněnou duší. Den před Úplňkem Vám upřesní, co také končí a jaké poselství tím získáváte.

V pracovním prostředí Vám i dnešní okolní vlivy nabídnou doplňující údaje a informace, které přesně vystihnou, na co jednodušeji navázat. Den podporuje bystré logické úvahy a vzájemnou snahu dojít ke shodnému názoru. Bystře prohlédnete, jaká varianta či možnost je vyhovující a perspektivní.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Napomáhá vzájemně si předávat zajímavé tipy a návrhy, které obohacují a příjemně propojují společné zájmy. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je příprava na jednodenní lunární půst a zvýšený ohled na lýtka, kotníky a žilní systém. Dopřejte úlevu Vašim nohám a to i případnou masáží lýtek a kotníků či navýšenou pozicí nohou při dnešním odpočinku.

Štír