Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, letní sobotní den nabízí i příležitost zabývat se tím, co Vás aktuálně zajímá a v čem se i názorově shodnete se svými blízkými. Více se může projevit i vliv tropického počasí a nutnost něčemu zamezit.

Den přeje příjemným rodinným setkáním, přátelskému posezení, kulturním prožitkům a také novému seznámení. Vliv Luny v Blížencích napomáhá něco nového se dozvědět a vzájemně se i inspirovat. Potěšit Vás může i to, co si dnes sami dopřejete a na co budete pohotově a směle reagovat.

V pracovní oblasti se může více zviditelnit, co je nutné i ohledně týmové práce zabezpečit a co si tím i ujasnit. Konkrétní starost může více přiblížit, kde je zapotřebí něco urovnat a podpořit tím harmonické prostředí.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Blíženců. Spolu s energií dne napomáhá vytvářet soulad s druhými a to hlavně ohledně společných zájmů a zálib. Zdravotně je den zaměřen na plíce, průdušky, dýchací cesty, ramena, ruce a na endokrinní systém. Dopřát byste si měli kulturní prožitek či jiný příjemný zážitkový program.

Štír