Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, citlivěji můžete pohlížet na to, co se aktuálně kolem Vás děje a jaké duchovní uvolnění tím můžete sami pociťovat. I když to nemusíte přesněji popsat, tušit již můžete, co se lepší a také narovnává.

Dnešní energie dne nabízí prohlédnutí vlivu bezpodmínečné lásky a jak ji i Vy vnímáte a přirozeně intuitivně vyjadřujete. Více se může projevit i to, s čím si děláte starosti a týká se to i někoho z Vašich blízkých.

V pracovní oblasti se můžete více zabývat kolektivními organizačními záležitostmi a to i ohledně toho, k čemu bude zapotřebí vyjádřit toleranci a loajálnost. Den může být i psychicky více náročný a na Vás bude, jaký úhel pohledu Vám umožní změnit stres v důvěru v přirozený průběh dané věci.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Střelce. Napomáhá podpořit to, co Vám dává smysl a je i určitou novou aktivní tvorbou. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, kostrč, sedací nervy, stehna, žíly a na smyslové orgány. Vhodná je relaxační bylinná koupel s jemnou masáží stehen.

Štír