Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, energie dne vnáší do dne jasnost a jasnější představu o tom, do čeho vyvinout úsilí a najít tím i nový motiv či záměr. Léčivé energie dne podporují znovuobnovu ve vztazích a ochotu využít aktuální situaci k příznivému a také reálně možnému vývoji.

Dnešní Novoluní v zemském znamení Panny smývá iluze a tím i pocity viny či zaujatosti. Zabývat se můžete konkrétními detaily, které se teprve teď nabízí a které Vám mohou pomoci na něco se soustředěně a systematicky začít připravovat. Potěšit Vás mohou i zajímavé rodinné historky a příjemná nálada dne.

V pracovním prostředí již můžete mít v konkrétní věci jasnou a pevně danou představu. Den nabízí prohlédnutí konkrétní situace a jaký nový potenciál se tím vytváří.

Novoluní v zemském znamení Panny také více zviditelní potenciál již proběhlých voleb a co nového je již možné a pevně dané. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Dopřejte si klidnou a pohodovou neděli a příjemnou přípravu do nového pracovního týdne.

Štír