Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, pocítit můžete zvýšený elán a navýšení magické přitažlivosti. Sami můžete mít potřebu něčím elegantním na sebe upoutat pozornost a využít k tomu i aktuální podzimní módní trendy.

Mocné energie dne napomáhají posílit rodinné vztahy tam, kde mohla být i dlouhodoběji narušena přirozená rovnováha. Řešit můžete i určité finanční záležitosti či téma rodinného majetku a spravedlivého dělení. Osamělí Štíři mohou být vedeni ke změně vizáže či určitému přehodnocení vůči stranění se společnosti.

Vliv společenské Luny ve Vahách umožňuje docílit určité satisfakce a ocenění toho, co pro druhé děláte, aniž byste měli potřebu se sami tím chlubit. Potěšit Vás tak může i to, kdo Vám upřímně poděkuje či ocení Vaše profesní úsilí.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vah. Napomáhá upozornit na sebe projevenou galantností a přirozeným šarmem. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř a na bedra a kyčle. Vhodná je ochrana ledvin před chladným počasím a cviky na uvolnění kyčelní oblasti.

Štír