Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, dnešní energie dne napomáhají intuitivně zaznamenat, jaký dar je pro Vás připraven a jaké požehnání přináší i do rodinných vztahů. Léčivé energie dne napomáhají citlivěji prohlédnout, co si druhý přeje a co i Vás pohladí po duši.

Povšimnout si můžete toho, kdo se Vám bude chtít s něčím svěřit či se Vás na něco zeptat a to i ohledně toho, s čím máte zkušenosti a jakou radou mu můžete v něčem pomoci. Den patří i péči o domácí mazlíčky a může Vám tím předat i určitý zajímavý nápad.

Vlídné energie Luny ve Vahách napomáhají vzájemně si vyjít vstříc a s předstihem si také něco důležitého předat. Více se můžete soustředit na to, co je zapotřebí ještě dnes dodělat či předat a to i ohledně zítřejšího státního svátku. Čekat Vás může i krátká služební cesta.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vah. Vnáší do dne impuls k vzájemnému povzbuzení a předávání si intuitivních rad a vstřícných gest. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř a na kyčle a boky. Vhodná je ochrana ledvin před chladem a konkrétní preventivní péče.

Štír