Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, kouzlo dnešního dne spočívá v magické přitažlivosti a potřebě vzájemně si dopřát pohodu a to i tím, v čem si vyjdete vstříc. Potěšit Vás tak může i to, kdo za Vás něco rád udělá či si přestane všímat malicherností.

Vliv Luny v Kozorohu spolu s energií spolupráce vnáší do rodinné atmosféry příjemnou náladu a zvýšenou ochotu vzájemně se respektovat a s větší trpělivostí se připravovat do dalšího pracovního týdne. Děti tak mohou potřebovat více pozornosti a to i vůči tomu, čemu ještě nerozumí.

Při dnešní práci byste se měli zabývat intuitivní kreativní náplní a citlivěji tím vnímat i to, co od Vás Váš klient potřebuje či v jakém směru mu něco zjednodušit. Zaznamenat můžete podnět ke společnému námětu, který může svými profesními zkušenostmi obohatit i někdo z kolegů.

Luna se přehoupla do zemského znamení Kozoroha. Laskavou připomínkou vůči dodržování daného rodinného systému a režimu tak můžete zamezit reakci odporu z druhé strany. Příjemný relax Vám nabízí i naše říjnové příspěvky a tipy, uveřejněné na našich stránkách. Zdravotně je den zaměřen na kosti, klouby, kolena, vazy, nehty a na pokožku celého těla. Vhodné jsou méně zátěžové aktivity a relaxační bylinná koupel s péčí o nehty na nohou i na rukou.

Střelec