Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, chybět Vám nebude elán a nadšení ve věci, kterou si chcete dnes zajistit a při které se můžete zabývat i podstatnými formalitami a dokumenty. Den napomáhá vzájemně si předávat důležité informace.

Hned po ránu můžete mít tendenci něco urychlit a ujistit se, zda máte vše potřebné k tomu, co si budete moci dnes zařídit. Potěšit Vás může i to, s kým se dnes potkáte či kdo Vás spontánně pozve na kávu, oběd či na večeři. Zdržet Vás může i konkrétní říjnová nabídka.

V pracovní oblasti den přeje poradám, konzultacím, osobní prezentaci a novému seznámení. Je možné, že budete také někoho něco učit či proškolovat. Svým vyjádřeným humorem ulehčíte druhému a nepřímo tím uvolníte i určitou nervozitu či trému.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Nabízí praktické plánování a zaznamenání toho, na čem výhodně ušetřit či nad čím i chytře vyzrát. Zdravotně je den zaměřen na kolena, kyčle, klouby, vazy, kosti, nehty a na pokožku celého těla. Vhodná je návštěva kosmetického salonu či nehtového studia, zkrášlovací úpravy a péče o pokožku celého těla.

Střelec