Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, dnešní ohnivé energie dne podpoří Váš temperament a smysl pro humor. Můžete mít i zvýšenou potřebu informovat Vaše blízké okolí o novinkách a jaký nový zájem Vás právě zaujal.

Den přeje návštěvám a spontánním nápadům, které jsou součástí společné zábavy. Potěšit Vás mohou i projevené lichotky a náznak laškování. Těšit se můžete i na přátelské setkání a na příležitost na chvíli zapomenout na každodenní starosti a povinnosti.

V pracovním prostředí může být k nezastižení a postřehnout tím i zvýšenou komunikaci s druhými. Potěšit Vás může i nečekaná návštěva někoho z blízkých či jiný příjemný impuls, který Vám zpříjemní dnešní pracovní dobu.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Berana. Vnáší do dne chytré a lákavé nápady, které oživují partnerské vztahy. Zažít tak můžete něco šťavnatého a delikátního. Zdravotně je den zaměřen na hlavu, mozek, oči, uši, čelisti a na smyslové orgány. Můžete mít zvýšenou chuť na sladké či na něco, co je pro Vás malým hříškem a rádi si to sami dopřejete. Vhodná je jemná masáž hlavy a ochrana uší před povětrnostními vlivy.

Střelec