Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, více dnes můžete hovořit o tom, jaká změna Vás čeká a jakou přípravou se dnes budete moci zabývat. Den přeje i přestavbě pokoje, malování místnosti či jiné aktivitě, která souvisí s vítanou změnou.

Svěží energie dne Vám mohou i dnešní zaregistrovanou nabídkou připomenout začátek nového školního roku a co nového je možné ještě dnes pořídit. Trochu roztržité energie dne Vás mohou navádět i k utrácení či k nepřiměřenému zrychlenému tempu.

V pracovní oblasti se mohou více projevit nečekané situace a nepřímo Vás nutit myslet na dvě věci najednou. Den si proto může vyžádat i zvýšenou opatrnost a rozvážnost. Zaznamenat můžete i širší výběr možností a mít možnost něco si vybrat podle svého uvážení.

Luna se přehoupla do ohnivého znamení Berana. Nabízí příležitost zabývat se novinkami a akčními výhodnými slevami. Zdravotně je den zaměřen na hlavu, obličej, oči, nos, lebeční dutiny a na smyslové orgány. Svádět Vás to může i k určité výjimce a dopřání si sladkosti. Vhodný je zvýšený příjem tekutin a prevence proti případné migréně.

Střelec