Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, vítá Vás Podzimní rovnodennost a plříležitost něco začít pomalu otáčet příznivým směrem. Den si proto může vyžádat ochotu změnit v průběhu dnů na něco Váš úhel pohledu a dopřát si tím i odpočinek a čas k určitému pochopení.

Svěží energie dne Vás mohou i paradoxně žádat o konkrétní změnu programu a využití víkendových chvil k tomu, v čem si chcete sami udělat jasno a není zatím možné prohlédnout, jakým směrem vyvíjet další aktivity. Co je možné, odložte na příští týden.

V pracovní oblasti dnes může být něco jinak, než jak jste očekávali. Den nabízí nové poznatky, které napomáhají přestat něco kritizovat či vnášet nelibost tam, kde to již není zapotřebí. Je možné, že budete něco zvažovat a dáte si na něco více času.

Luna se přehoupla do zemského znamení Panny. Poukázat může i na to, co je možné již začít dávat postupně do pořádku a na co jste sami připraveni. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Vhodná je očista prostoru a také mysli. Zajímat Vás mohou různé nové informace a videa, jak na to.

Střelec