Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, vítá Vás poslední zářijové pondělí a s ním i příležitost příznivě ovlivnit konkrétní vztahovou záležitost. Spravedllivé energie dne Vám mohou i nečekanou cestou více projevit i to, za co byste se měli zaslouženě odměnit.

Luna se přehoupla do společenských Vah a vnáší do dne i milý důvod k tomu, skvěle se prezentovat a ocenit tím i osobní vliv vůči odpovědnosti za druhé. Den patří i podzimním módním trendům, kosmetickým úpravám a luxusní péči o mladistvý vzhled.

V pracovním prostředí se může více zviditelnit konkrétní úspěšný výsledek a nabídnout Vám tím i příležitost k vzájemnému ocenění. Zabývat se můžete více i úřední či účetní záležitostí spojenou s předešlým obdobím.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vah. Napomáhá osobně podpořit magickou přirozenou přitažlivost, eleganci a šarm. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř, kyčle, bedra a na endokrinní systém. Vhodný je zvýšený příjem tekutin a ochrana ledvin před chladnějším počasím.

Střelec