Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, dnešní energie dne ukončují určitý proces či období, ve kterém jste si mohli něco přát a žádat tím i vesmírné energie o pomoc. Zaznamenat můžete, v čem se Vám začíná ulevovat a jak to může i souviset s někým z Vašeho blízkého okolí.

Mistrovské energie dne se dotýkají vztahů a komunikace s druhými. Co Vás dříve mohlo rozčílit či jinak znervóznit, můžete dnes prožívat s určitým odstupem či nadhledem. Dnešní situace Vám to může také potvrdit.

V pracovní oblasti se může také více zviditelnit to, co již není možné či kdo ke konci měsíce mění pozici či odchází. Co má být dnes ukončeno, to se samo projeví a dá Vám na vědomí. Sami můžete zdárně něco ukončovat a mít z toho i upřímnou radost.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vodnáře. Přináší i téma rozchodu partnerů, kteří nejsou vibračně spolu sladěny a sami o tom ví. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky a na endokrinní systém. Vhodná je lymfatická masáž, masáž lýtek a kotníků a zvýšený příjem tekutin.

Střelec