Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, den více zviditelní ochotu vzájemně si v rodině pomoci. Potěšit Vás tak může i to, co Vás druhý rád udělá či v jakém směru sami prohlédnete, s čím si druhý neví rady a potřebuje od Vás pozorumění.

Vliv Luny v zemském znamení Kozoroha navyšuje citlivost vůči tomu, jaké činy a projevená gesta Vám potvrzují i upřímnou přízeň druhého. Magnetické energie dne umožní prohlédnout opravdovost a nenucenou potřebu vyjádřit druhému dobrý skutek.

Nedělní pracovní atmosféra dne napomáhá postřehnout zajímavý podnět či impuls k tomu, něco si i zjednodušit či přirozeněji nastavit a to i vůči nové spolupráci či nové nabídce pro klienty. Potěšit Vás tak může i to, co Vás samotné napadne a jak tím pomůžete sobě i druhému.

Luna se přehoupla do zemského znamení Kozoroha. Napomáhá věnovat láskyplnou pozornost druhému tam, kde se učí sám uspořádat si určitý řád a režim. Zdravotně je den zaměřen na klouby, kolena, kosti, vazy, nehty a na pokožku celého těla. Vhodná je péče o nehty na rukou i na nohou a vyživující péče o pokožku celého těla.

Váhy