Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, pondělí se může zdát být náročnější a to i vzhledem k tomu, jakými povinnostmi se budete zabývat. Potěšit Vás tak může i to, co se snadněji vyřeší a co vše dnes stihnete zařídit.

Den přeje vzájemné výměně obohacujících informací a může Vás mile překvapit i tím, jaký kreativní nápad či impuls Vás samotné bude imponovat. Potěšit Vás může i pozvání na kávu či společný oběd s kamarádkou. Den přeje chytrým praktickým úvahám a dlouhodobějšímu plánování.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Navyšuje smysl pro povinnost a vytváří příhodné podmínky pro čerpání nových informací. Konat se tak může i firemní porada, školení či jiná významnější vzájemná výměna přímých a podstatných informací.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Napomáhá zabývat se formalitami, které upřesňují následující vývoj. Zdravotně je den zaměřen na kolena, klouby, vazy, kyčle, kosti, nehty a na pokožku celého těla. Vhodné jsou kosmetické úpravy, péče o nehty a případné kartáčování pokožky celého těla.

Váhy