Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, den navyšuje potřebu nenechat se v něčem již omezovat a jasně tím prohlédnout, jakým způsobem to dát najevo. Nečekané zdržení či pozdější příchod někoho blízkého Vám může dát i zajímavý a bleskurychlý napad, jak tomu začít předcházet.

Více se dnes můžete zabývat i nutnými povinnostmi dětí a rodičovské péče. Paradoxně Vás může i to, co se Vám nelíbí pomoci najít alternativní řešení, na které byste jinak nepřišli. Den přeje inovaci a novým metodám, které Vám mohou pomoci něco nového začít zkoušet.

V pracovní oblasti se více projeví, co se také musí a co mohlo být i nechtěně přehlédnuto. Den si může vyžadovat přesnost a nutnost splnit konkrétní pevně daný závazek či lhůtu.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Ponouká v dobrém úmyslu prohlédnout i to, v jakém směru je možné překročit určitou hranici omezení a jaký přínos to má. Zdravotně je den zaměřen na lýtka, kotníky, holeně, žíly, krevní oběh a na endokrinní systém. Vhodná je také návštěva zubaře a lymfatická masáž.

Váhy