Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, vítá Vás adventní neděle a čertovsky naladěný den. Energie dne přeje rodinným tradicím a příjemné rodinné pospolitosti. Můžete mít i více práce s tím, co chcete mít organizačně zajištěné a sladěné.

Adventní neděle vnáší do dne i určité zpomalení či protahování, za které budou moci okolní vlivy. Den přeje vzájemnému obdarování a nabízí skvělý degustační či jiný labužnický zážitek. Potěšit Vás může i to, kdo Vás v kruhu rodiny navštíví či jaký výlet podniknete.

V pracovním prostředí můžete zaznamenat i pozdější příchod či jiné omezení z druhé strany. Zdržet někoho mohou i závěje či jiná situace, kterou druhý nemohl ovlivnit. Nakonec se Vám podaří vše stihnout a zaznamenat tím i kus odvedené práce.

Luna se po obědě přesouvá do zemského znamení Býka. Vnáší do dne i určitý rodinný závazek, který příznivě ovlivní celkovou rodinnou atmosféru. Zdravotně je den zaměřen na krk, šíji, mandle, hlasivky, čelisti, zuby, štítnou žlázu a na krevní oběh. Vhodná je také pozornost věnovaná uvolnění krční páteře a jemná masáž krku a šíje.

Váhy