Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, den po Úplňku Vám může i dnešní situací předávat zprávy o tom, kdo ve Vašem okruhu známých právě něco ukončuje a je to pro něj velmi citlivé téma. Povšimnout si tak můžete i toho, kdo Vám velmi důvěřuje a jste pro něj také moudrou vrbou.

Očistné energie dne spolu s jemnou energií Luny v Raku napomáhají propustit emoční zatížení tam, kde je zapotřebí se od něčeho vzdálit a již to moudře uzavřít. Den může více projevit i to, v čem si upřesnit finální podobu a co tím i vítaně přehodnotit.

V pracovním prostředí Vám pomohou okolní vlivy něco již zdárně uzavřít, předat, ukončit či jinak docílit toho, co sami chcete mít již hotové. Potěšit Vás může i to, kdo Vám včas něco dodá a jaký celkový obrázek si sami o něčem uděláte.

Luna se přehoupla do vodního znamení Raka. Přináší také téma šetření a citlivého přístupu vůči momentálním rodinným potřebám a společné radosti. Zdravotně je den zaměřen na trávení, žaludek, žlučník, játra, plíce, poprsí, lymfatický a na nervový systém. Vhodná je lehká strava a zvýšený příjem tekutin.

Váhy