Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, den Vám dodá napřirozené kouzlo a milý důvod k tomu, nechat se něčím spontánně okouzlit. Den Vám nabídne milou upoutávku toho, co si magneticky sami přitahujete a co Vás může i příjemně překvapit.

Harmonické energie dne napomáhají propojit dosud nemožné. Potěšit Vás tak může i vyjádřený vstřícný přístup ve věci, kterou jste si přáli jen Vy a která se může týkat i konkrétního kulturního zážitku. Dopřát si můžete i spontánní návštěvu restaurace či mít chuť někoho ze svých přátel pozvat na návštěvu.

V pracovním prostředí Vás dnes mohou zdržet i dva různé návrhy či delší jednání o tom, na co aktuálně také navázat. Den přeje týmové spolupráci a nabízí příjemnou vzájemnou výměnu intuitivních nápadů a inspirace. Více se můžete zabývat i reklamou či aktualizací.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Vnáší do dne zvýšenou potřebu po informacích a to i ohledně zahraničí a cestování. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je střídavá sprcha dolních končetin, teplou a studenou vodou a případná masáž lýtek a kotníků.

Váhy