Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, vítá Vás Podzimní rovnodennost, která může i nepřímo více projevit, v jakém směru se právě uzavírá určitý kruh či cyklus a nastává bod obratu. Vyžadovat si to může i určité zastavení a potřebu koncentrovat mysl k upřesnění si svého záměru, které právě v tomto období mohou i okolní vlivy pozměnit.

Zahájení voleb a určitá příchozí nejasnost, jak to celé dopadne Vás může i nepřímo navádět k osobní introspekci a prohlédnutí to, v čem si sami chcete udělat jasno a od čeho již chcete mít klid. Čeká Vás období Vašich narozenin a příležitost prohlédnout, k jakému vnitřnímu osvobozujícímu AHA momentu se schyluje.

V pracovní oblasti Vás může čekat důležité rozhodnutí, které si ovšem může vyžádat i potřebu něco si ještě rozmyslet. Příští týden Vám něco ujasní a umožní Vám prozíravě a spravedlivě jednat. Nenechte se proto ukvapit okolními vlivy.

Luna se přehoupla do zemského znamení Panny. Více zviditelní určitý zvrat, do kterého není nutné zasahovat a je součástí přirozeného vývoje, který je zapotřebí přijmout. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Vhodné je očištění prostoru a dopřání si soukromí od rušivých vlivů.

Váhy