Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, potěšit Vás může přínos již proběhlé změny a co se Vám tím i dnešním dnem ujasnilo. Dnešní Novoluní v zemském znamení Panny napomáhá začít systematicky pracovat na konkrétní obnově a to i tam, kde již není tendence na něco vyčkávat či to očekávat od druhých. Nepřímo to může souviset i s Vašimi narozeninami.

Léčivé energie dne napomáhají smířit se s konkrétní rodinnou situací, která se Vám nemusela líbit, ale je také součástí přirozeného vývoje a určuje nový potenciál. Týkat se to může i někoho z Vašich dětí a možnosti již jasně a rozvážně o něčem důležitém rozhodnout.

V pracovní oblasti budete moci uvítat uvolněnější náladu dne a možnost soustředit se na to, co je součástí i přípravy do dalšího pracovního týdne. Potěšit Vás tak může i přímá a jasná komunikace s druhými a případné odhalení konkrétní nepříjemnosti.

Novoluní v zemském znamení Panny umožňuje zaznamenat nový potenciál, který směruje ke konkrétní obnově a to i v rodinných a mezilidských vztazích. Zdravotně je den zaměřen na slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Vhodné jsou zeleninové šťávy a případný lunární půst.

Váhy