Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, den může být trochu roztěkaný a lákat Vás dnešními nabídkami k určité změně či nečekanému jinému rozhodnutí. Dnešní aktivity mohou být také ovlivněny tím, kdo od Vás potřebuje pomoc a to i ohledně případného odvozu či zapůjčení osobního vozidla.

Střelecké energie dne vnáší do listopadového pátku zvýšené nutkání k utrácení či koupi něčeho, co by mohl i druhý pořídit, aniž byste to tušili. Sami bystře prohlédnete, komu zavolat a s kým se předem domluvit.

Páteční pracovní doba může být více rušná a vytvářet i určitý chaos. Z nenadání se také může někdo na poslední chvíli omluvit a tím Vám i něco zkomplikovat. Nakonec se Vám podaří vše zvládnout a ještě se něco nového dozvědět.

Luna se ještě chvíli pohybuje ohnivým znamením Střelce. Napomáhá bystře si něco perfektně nakombinovat a tím i naplánovat. Zdravotně je den zaměřen na kostrč, stehna a také na kolena, kosti a klouby. Vhodné je požádání si o výpomoc tam, kde je to fyzicky náročnější a zatěžuje to oblast páteře a kloubů.

Váhy