Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, vítá Vás poslední zářijový týden. Období Vašich narozenin příjemně podpoří i planeta lásky Venuše. Máte se na co těšit. Hýčkejte se a něco pěkného si pro sebe pořiďte.

Energie osudovosti přináší nečekané a milé pozvání či jinou zajímavou odměnu, kterou si zasloužíte. Luna se přehoupla do Vašeho znamení a svým vlivem podpoří Vaše smělé plány a přání. Pocítit můžete nárůst energie a odvahu tam, kde sami cítíte progres a osvěžující růst.

V pracovní oblasti na Vás může čekat i profesní výzva a to i vůči tomu, jaký vliv máte a jakou mocí disponujete. Učit se můžete něco nového a tím nepřímo také uzavírat určitý pomyslný kruh. Čekat Vás může i důležitý pohovor či jiná schůzka.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Přináší svěží vítr do plachet, spoustu osobní tvůrčí inspirace a přehodnocení priorit i vůči tomu, co je pro Vás únavné. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř, kyčle a na endokrinní systém. Vhodná je lymfatická masáž a dopřání si toho, co je pro Vás výjimečné a luxusní.

Váhy