Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, pohodová neděle spolu s laskavými energiemi dne napomáhá vzájemně si vyjádřit upřímná a velkorysá gesta a tím více projevit i ochotu a vůli dopřát si příjemný odpočinek a citlivý přístup i vůči přípravám do nového týdne.

Vaše neutuchající láskyplná péče o druhé Vám umožní prohlédnout, v jakém směru intuitivně reagujete na potřeby blízkého a velmi mu tím i pomáháte. Zažívat tak můžete příjemné spokojené pocity a to i tím, jakou radost tím druhému uděláte.

Nedělní pracovní doba přináší nové poznatky a podněty ke konkrétnímu usnadnění a to i vůči potřebám Vašich klientů. Zaznamenat můžete i to, co by bylo pro Vás náročnější a co je možné si i přirozeněji nastavit, upravit a vystavit.

Luna se přehoupla do zemského znamení Kozoroha. Podporuje vytrvalost a trpělivost tam, kde se druhý něco nového učí a tím brousí do dokonalosti i svůj talent. Zdravotně je den zaměřen na kosti, kolena, kyčle, klouby, vazy, nehty a na pokožku celého těla. Nejsou vhodné dlouhé procházky, které zatěžují klouby a kolena. Dopřejte si příjemný nedělní relax a intuitivní péči o tělo.

Vodnář