Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, první pracovní den v měsíci říjnu přináší tvůrčí elán a nadšení. Potěšit Vás může i to, kdo si na Vás vzpomene a kdo Vám i něco zajímavého nabídne. Uvažovat můžete o něčem novém a zjišťovat si různé nabídky s konkrétní výhodou či slevou.

Vliv Luny v Kozorohu podpoří Vaše smělé plány a nabídne Vám i zajímavé a cenné informace k dalšímu společnému záměru. Potěšit Vás může i schůzka s kamarádkou či společná návštěva kosmetického salónu. Děti Vás mohou překvapit tím, co se naučily a co je pro ně snadnější, než jste očekávali.

V pracovní oblasti se bude moci uzavřít zářijové téma a přesněji tím navázat na to, co je pro Vás v říjnu prioritou. Seznamovat se můžete s novými instrukcemi a novinkami, které budou součástí každodenní práce. Den přeje poradám, obchodním a úředním jednáním.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Přinést Vám může i nové seznámení, které bude mít trvalejší význam a to i v pracovní oblasti. Zdravotně je den zaměřen na kolena, kyčle, klouby, kosti, nehty a na pokožku celého těla. Vhodné je kartáčování celého těla, kosmetické úpravy a péče o nehty.

Vodnář