Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, Luna se dnes přehoupla do Vašeho znamení a může Vás i dnešní situací či zajímavým podnětem provokovat k určitému odvážnému kroku. Vesmír Vám může do dne posílat něco pro Vás velmi omezujícího či iritujícího, co Vám umožní prohlédnout, jaké jiné řešení je také možné, aniž by Vás to dříve napadlo.

Dnešní energie dne mohou více projevit i to, co musíte nutně zajistit a zda tím zbytečně nepřebíráte povinnosti druhého na sebe. Den Vám tak může předávat impulsy k nečekanému obratu a umožnění si podniknout určitou změnu, která se může od zítra již začít realizovat.

Dnešní zaměření může být pro Vás důležitější či jinak více významnější. Podepisovat můžete i konkrétní dohodu, smlouvu či projekt, který může být pro Vás jistým závazkem a také naplněním toho, o co jste usilovali.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Podpoří Vaše dobré úmysly a snahu nalézt kompromis i ohledně rodinných tradic a generačních rozdílů. Zdravotně je den zaměřen na dolní části nohou, lýtka, kotníky, žíly, krevní oběh a na endokrinní systém. Den také přeje novému pravidelnému cvičení v kolektivu.

Vodnář