Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, hned po ránu můžete nasadit zvýšené tempo a přemítat, co vše potřebujete dnes organizačně zajistit a na co se budete muset spolehnout. Den je příjemně spojen s mikulášskou nadílkou a rodinnými tradicemi.

Zemské energie dne uzemňují a mohou vytvářet i určité prodlužování či omezující situaci. Nenechte se proto tolik unášet okolními vlivy a dopřejte si příjemné naladění na adventní chvíle. Potěší Vás dotek rodinné sounáležitosti a kus viditelné práce za sebou.

V pracovním prostředí mohou i dnešní situace vytvářet určitý tlak a navyšovat na Vás pracovní zátěž. Více se můžete zabývat aktuální organizační záležitostí a bystře sledovat, co vše je zapotřebí i materiálně zajistit.

Luna se po obědě přesouvá do zemského znamení Býka. Láká k dopřání si labužnického zážitku a uspokojení momentálních životních potřeb. Zdravotně je den zaměřen na hlavu, krk, šíji, uši, čelisti, zuby, hrtan, mandle a na štítnou žlázu. Vhodné je teplé oblečení, vhodná pokrývka hlavy a krku a případné cviky na uvolnění krční páteře.

Vodnář