Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, den může více zviditelnit Vaší snahu udělat někomu blízkému radost a vyjádřit tím i upřímný vztah vůči této osobě. Pocitově můžete citlivěji reagovat na to, co druhému chybí a jakými láskyplnými gesty mu tím pomoci.

Dnešní energie dne vytváří prostor pro společné situace, ve kterých se bude moci projevit skutečná ochota druhému pomoci. Souvislost to může mít i s tím, koho bezpodmínečně milujete či s kým sami chcete trávit společné chvíle. Den přeje i letním srazům, kulturním akcím a vzájemnému sdílení toho, co Vás upřímně zajímá.

V pracovní oblasti může i dnešní situace pomoci zaregistrovat impuls k tomu, zajímat se o originální styl druhého. Hledat tak můžete zajímavé návrhy a přetvářet je k obrazu svému. Bystře prohlédnete, co Vám také dává smysl a dodává Vám to radost z Vaší tvorby.

Luna se v podvečer přesouvá do ohnivého znamení Střelce. Osamělým posílá i příležitost k seznámení a k projevení spontánního temperamentu a humoru. Zdravotně je den zaměřen na kyčle, stehna, žíly, kostrč, sedací nervy a na smyslové orgány. Dopřejte si blahodárné naplnění svých smyslů a to i tím, čemu se dnes budete věnovat.

Vodnář