Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, energie dne může na Vás vytvářet určitý tlak vedoucí k přerušení toho, co Vám osobně ubírá energii a sami si to dokážete přiznat. Vliv Luny v Býku poukaze na skutečnost, v jakém směru si chráníte vnitřní energii a dokážete druhému vyjádřit jedno velké NE tam, kde by si měl odpovědně poradit sám.

Den napomáhá vytvářet soulad a harmonii vůči sobě samému. Citlivěji tak můžete reagovat na to, kdo podvědomě využívá Vaši dobrosrdečnost a jaké hranice si vůči tomu osobně nastavit.

V pracovním prostředí den přeje realizaci toho, co Vás profesně vnitřně více naplňuje a jaké hmatatelné výsledky Vám to také přináší. Na kolektivní rovině se může více projevit i to, co druhý umí lépe než ostatní a komu tím i nepřímo pomáhá.

Luna se pohybuje zemským znamením Býka. Napomáhá více si uvědomit, jaké Vaše projevené úsilí si žádá o ocenění a věnování si osobní péče. Zdravotně je den zaměřen na krk, šíji, hrtan, hlasivky, čelisti, zuby a na štítnou žlázu. Vhodná je pozornost věnovaná i tomu, jaká slova podvědomě polykáte a je na čase je skutečně láskyplně vyjádřit.

Vodnář