Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, ať chcete nebo ne, den Vám může přinést velmi podstatnou povinnost, která se může týkat i toho, co již by mělo být ukončeno. Více můžete hovořit o tom, co pro Vás samotné v těchto dnech končí a odeznívá.

Dnešní energie dne Vás mohou intenzivněji navádět k tomu, věnovat se svému koníčku a poslání, které je součástí Vašich přirozených darů a talentů. I skrze náhodný impuls byste měli citlivěji reagovat na to, co Vás také přitahuje a co byste si neměli nechat ujít či odsouvat do pozadí mysli.

V pracovní oblasti si Vás dnes může vyžádat i někdo z vedení a požádat Vás o Váš názor či spolupráci ve věci, které Vy nejlépe rozumíte. Potěšit Vás může i to, co se dnes snadněji vyřeší a se Vám tím i potvrdí.

Luna se přehoupla do Vašeho znamení. Podpoří Vaše nápady a tvůrčí invenci. Přinést Vás může i nabídku k novému seznámení. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je péče o lýtka a kotníky a prevence proti křečovým žilám.

Vodnář