Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, dnešní energie dne podporují vzájemnou snahu o něčem zajímavém se informovat a více tím zviditelnit i to, co Vás aktuálně hodně zajímá a jaké společné zájmy se snažíte prohlubovat.

Den přeje i námětům spojeným se svatbou, zásnubami a významnými rodinnými událostmi. Překvapit Vás může i to, kdo se nově s někým seznámil a jaký nový námět k diskuzi Vám to také přináší. Den napomáhá čerpat příjemné zážitky z kulturního vyžití a společenských letních akcí.

V pracovním prostředí se dnes můžete dozvědět něco nového a to i v souvislosti s chystanými zářijovými plány. Měli byste mít příležitost více se zabývat tím, co je možné vhodně upravit a dát do souladu s aktuálními podmínkami a preferencemi.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Blíženců. Napomáhá vzájemně se více poznávat a vyjádřit tím i upřímný zájem a sympatii. Zdravotně je den zaměřen na průdušky, dýchací cesty, ramena, ruce a na endokrinní systém. Dopřejte si přesně to, co Vás intuitivně láká a jakou svěží energii tím budete moci načerpat.

Vodnář