Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, den přináší i určité nové poznání či možnost zaregistrovat určitý poločas a časový úsek, který je součástí konkrétní změny. Dnešní Podzimní rovnodennost umožňuje prohlédnout probíhající změnu a k jakému konstruktivnímu řešení Vás v průběhu dalších dnů navádí.

Trochu chaotické energie dne napomáhají něco si uspořádat a pročistit i v konkrétní osobní záležitosti. Víkendové dění Vám tak může upřesnit, jaké náročné období je za Vámi a co je zapotřebí přijmout, i když se Vám to nemusí líbit. Věci se Vám ujasní a není zapotřebí něco si brát příliš osobně.

V pracovním prostředí dnes můžete více hovořit na kolektivní téma a to i v souvislosti s právě probíhajícími volbami. Více se může projevit kritika či určitý právě probíhající zlom. Den přeje systematické práci, skartaci, archivaci a práci s daty.

Luna se pohybuje zemským znamením Panny. Postřehnout můžete i to, co si druhý sám dává do pořádku a nemá to s Vámi souvislost. Zdravotně je den zaměřen na trávení, žaludek, žlučník, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Vhodné je využití sezónního ovoce a zeleniny k osvěžení zdravé stravy. Využít můžete tyto dny k očištění prostoru od nepříznivých energií.

Vodnář