Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, dnešní Novoluní v zemském znamení Panny Vám již může dát přímý signál k tomu, na něco již nečekat, ale konat. Den napomáhá soustředit se na detail a pečlivě tím zvážit i možnost něco znovu obnovit a to i v rodinných či mezilidských vztazích.

Léčivé energie dne napomáhají přímo odhalit konkrétní příčinu nejasnosti či nedorozumění a postupnými systematickými kroky také dosáhnout příznivého vývoje. Den může více projevit snahu usmíření či pochopení toho, jaká změna byla nutná a je součástí přirozeného vývoje.

V pracovní oblasti můžete zaznamenat volnější atmosféru dne a příležitost o něčem si již detailněji a napřímo pohovořit. Den přeje pečlivé přípravě do nového pracovního týdne.

Novoluní v zemském znamení Panny vnáší do aktuální situace čisto a jasno. Nabízí příležitost ke konkrétní obnově a to i ohledně preventivní cílené péči. Zdravotně je den zaměřen na slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Dopřejte si poklidnou neděli a chvíli na vnitřní rozjímání.

Vodnář