Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, vítá Vás poslední zářijový týden a s ním i příjemné jemné impulsy, které vnáší do života více optimismu tam, kde jste to nemuseli očekávat. Za dnešním dnem je ukrytá osudovost a výzva k rozvíjení blízkých a láskyplných vztahů.

Mocné energie dne přejí rodinným vztahům a to i ve věci, která mohla být dlouhodobějším restem či nedorozuměním. Den přeje i rodinnému hospodaření a může Vám přinést skvělý tip na to, jak a kde ušetřit.

V pracovní oblasti může mít den slavnostnější atmosféru. Více se zviditelní konkrétní výsledky a co je možné ve větší lehkosti upravit, rozumně přehodnotit a dosáhnout tak kompromisu. Velmi bystře prohlédnete, zda je možné systém obejít a co je zapotřebí i případně právně ošetřit.

Luna se přehoupla do společenských Vah. Nabízí také téma módních podzimních trendů, luxusních make-upů a čím si udělat radost. Mile inspirovat Vás mohou i naše aktuální příspěvky, uveřejněné na našich stránkách. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, bedra, kyčle a na endokrinní systém. Vhodná je ochrana ledvin před chladem a případná prevence proti striím.

Vodnář