Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, dnešní spontánní nápad může i více druhému naznačit, po čem toužíte a v jakém směru tím můžete projevit i citlivost, jemnost a vnitřní klid. Citlivěji můžete zpozorovat i to, co druhému chybí a o co by se rád sám postaral.

Vlídné energie společenské Luny ve Vahách nabízí zajímavý podnět k příjemné rodinné aktivitě, která napomáhá sdílet spolu láskyplné chvíle. Den napomáhá zaznamenat i to, čemu je dobré předcházet a to i případnou preventivní péčí.

V pracovní oblasti se budete moci zaměřit to, co již má být ukončeno, vyřešeno a včas předáno. Potěšit Vás tak může i snaha druhého něco opravit či jinak napravit. Více se můžete zabývat tím, co je nutné ještě dnes zpracovat a to i vůči zítřejšímu státnímu svátku.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vah. Přinést Vám může podnět k tomu, čím udělat radost celé rodince a co i Vás pohladí na duši. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř, játra, krev a na kyčle a boky. Zajímat Vás mohou zkušenosti druhých a to i ve zdravotní oblasti.

Vodnář