Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, Luna se pohybuje Vaším znamením a dnešními shody okolností můžete pociťovat i určité osvobození se či konec jedne starosti. Zaznamenat můžete v blízkém okolí i to, kdo se rozešel s partnerem či kdo má tendenci ukončit to, co bylo pro něj déletrvající zátěží.

Dnešní energie dne Vám mohou umožnit projevit ušlechtilé ideje a nové úhly pohledu na konkrétní situaci či záměr. Intuitivně velmi dobře navážete na to, jaká Vaše vyjádřená slova mohou pomoci druhému prohlédnout, co dobrého mu něco přineslo a jaký moudrý odkaz či smysl to pro něj mělo.

Příznivé okolní vlivy Vám umožní mít hotové to, co si sami přejete a co mohlo i delší dobu stagnovat. Více se může projevit i vyvrcholení určité neshody, která tímto bude moci být zdárně vysvětlena a vyřešena.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Vložit Vám do rukou může vyšší moc k rozuzlení něčeho, k čemu máte neutrální postoj. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je olejová masáž stehen a kotníků, vhodná obuv a aktivní pohyb na podporu krevního oběhu.

Vodnář