Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Pojištění storna zájezdu: Jistota při neočekávaných událostech v termínu dovolené

Máte již zamluvenou letní dovolenou? Pokud ano, patříte mezi šťastné ženy! Pokud ji máte navíc ještě kompletně zaplacenou, není co řešit. Tedy alespoň zdánlivě. Mnohé z nás totiž ve skrytu duše děsí situace, kdy by bylo nezbytné celý pobyt zrušit.

Redakce Marianne | 4. 07. 2016

Člověk většinou nechce lidově řečeno „malovat čerta na zeď", nicméně stát se může cokoli a tratit tímto způsobem finanční prostředky by bylo přinejmenším nemilé. Řešení celé situace nabízí kvalitní spolehlivé  pojištění storna zájezdu. Právě na něj se zaměříme a doporučíme také pojišťovnu, která vám nejen tuto pojistku nabídne ve velmi výhodné podobě.

Pro jaké případy je pojištění storna zájezdu určeno

Pojištění storna zájezdu se vztahuje na spousty situací souvisejících s nutností zrušit letenku, ubytování či kompletní zájezd. Stane-li se tak, pojišťovna vám vyplatí sumu, díky níž uhradíte storno poplatky. O jaké konkrétní situace se tedy může jednat, vám prozradíme přehledně v následujících bodech.

  • jakékoli onemocnění akutního charakteru
  • zdravotní komplikace v těhotenství
  • úraz vyžadující neodkladnou hospitalizaci
  • nezaviněná ztráta současného zaměstnání
  • nový termín rozvodového stání či opravné zkoušky
  • značné poškození vašeho bytu či domu
  • ostatní závažné důvody

Velmi často si tuto službu objednávají rodiny s dětmi, právě kvůli nenadálým úrazům či onemocněním dětí, která bývají často náhlá či akutní. Plánujete-li rodinnou dovolenou, je tedy tou pravou příležitostí zvážit, zda se nepřipojistit proti takovým nečekaným událostem a stresovat se před odjezdem o něco méně.

Hlavní výhody pojištění storna zájezdu u ERV Evropské pojišťovny

Výbornou volbou je uzavření pojištění storna u ERV Evropské pojišťovny. Tato tradiční společnost nabízí hned několik výhod. Největší předností této pojistky je určitě spravedlivý procentuální výpočet pojistného z ceny konkrétního zájezdu, letenky, popřípadě ubytování. V případě připojištění ke krátkodobému pojištění Sbaleno zaplatíte 3 % z ceny služby. V případě samostatného pojištění storna potom zaplatíte částku ve výši 4 % z ceny služby a lze takto pojistit nejen cesty do zahraničí, ale i cesty po České republice  U ERV Evropské pojišťovny se můžete spolehnout na expresní vyřízení škody do pouhých 7 pracovních dní.

Vyberte si i další výhodná pojištění na cesty

ERV Evropská má ve svém portfoliu i několik dalších výhodných cestovních pojistek. Jmenovat bychom mohli například expresní  krátkodobé pojištění Sbaleno. Vztahuje se na cestu o délce trvání až 360 dní a vybrat si můžete z 5 výhodných balíčků. Cena vychází od pouhých 36 korun na den. Zvolit můžete klidně i celoroční  cestovní pojištění, a to od 1 980 korun na rok. Spolehnout se můžete u obou pojistek na zajímavé výhody, mezi které se řadí například léčebné výlohy až do celkové výše 10 000 000 korun. Obávat se nemusíte ani asistenční služby v cizím jazyce. Je kompletně v češtině. Využít jí můžete kdykoli, jelikož je k dispozici non-stop. Pojišťovna provozuje Euro-centra na všech světadílech. Díky nim je prověřena krizová situace ihned na místě a vy budete mít vše neustále pod kontrolou.

Vaše cesty tak budou kryté po všech stránkách. 

Související články

Krása

<span>Redakční tipy na produkty pro pevnější pleť: Kvalitní pořídíte za pár stovek i v drogerii</span>

Redakční tipy na produkty pro pevnější pleť: Kvalitní pořídíte za pár stovek i v drogerii

Zdraví

<span>Lepší hubnutí i omlazení pleti: 5 důvodů, proč byste ráno měla pít vodu nalačno</span>

Lepší hubnutí i omlazení pleti: 5 důvodů, proč byste ráno měla pít vodu nalačno

Zábava

<span>Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce</span>

Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce

Dobrý nápad

<span>KVÍZ: Víte, jak na vás působí barvy, kterými máte doma vymalováno?</span>

KVÍZ: Víte, jak na vás působí barvy, kterými máte doma vymalováno?